|
Εμβόλιμη εξεταστική εργαστηρίων 1) Εισαγωγή στην Πληροφορική 2) Πληροφοριακά Συστήματα και 3) Προγραμματισμού Επιχειρησιακών Πόρων
Η εμβόλιμη εξέταση των Εργαστηρίων 

1) Εισαγωγή στην Πληροφορική 
2) Πληροφοριακά Συστήματα και 
3) Προγραμματισμού Επιχειρησιακών Πόρων 

για τους παλιούς φοιτητές, δηλαδή για τους φοιτητές από το 9ο εξάμηνο και πάνω, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο Εργαστήριο 1.

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις. Αυτό τεκμηριώνεται είτε με αναλυτική βαθμολογία που φαίνεται ότι έχουν εξεταστεί, είτε με βεβαίωση από το καθηγητή στον οποίον παρακολούθησαν το εργαστήριο. 
Τη βεβαίωση ή την αναλυτική βαθμολογία θα πρέπει να την έχουν μαζί τους στην εξέταση. 


Ο Διδάσκων 
Π. Φιτσιλής

347
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ (19/9/2019)

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 9.00-16.00, Κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων / Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα, Εισηγητής: Prof. Dr. K.R. Graf, Karlsruhe University of Applied Sciences  Περισσότερα »

Δήλωση Ομάδων Εργαστηρίων "Σχεδιασμός Δικτυακών Τόπων" (19/9/2019)

Δήλωση Ομάδων Εργαστηρίων "Σχεδιασμός Δικτυακών Τόπων" μέσω του eclass  Περισσότερα »

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ "ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ" (19/9/2019)

Οι δηλώσεις στις Ομάδες Εργαστηρίων του μαθήματος "Διεθνή Συστήματα Κρατήσεων" θα γίνει μέσω eclass https://eclass.uth.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=106  Περισσότερα »

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ e-class (14/9/2019)

Αναρτήθηκαν, στο χώρο Έγγραφα του e-class, οι βαθμοί και οι ενδεικτικές λύσεις των θεμάτων. Όσες και όσοι επιθυμούν να δουν το γραπτό τους να επικοινωνήσουν με το διδάσκοντα άμεσα στο sirakoul@teilar.gr (την παρασκευή 20/9 θα καταχωρηθούν στο σύστημα ΔΙΟΝΥΣΟΣ)  Περισσότερα »

ΧΠΕ και ΑΔΔΕ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ e-class (14/9/2019)

Στο χώρο Έγγραφα του κάθε μαθήματος στο e-class θα βρείτε τις βαθμολογίες των μαθημάτων Αρχές ΔΔΕ και Χρονικός Προγραμματισμός Έργων. Επίσης, εκεί έχουν αναρτηθεί και οι ενδεικτικές λύσεις των θεμάτων. Μέχρι την Παρασκευή 20/9 οι βαθμολογίες θα ανέβουν στο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.   Περισσότερα »

  © Copyright 2019 -- Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://de.teilar.gr